top of page


Reacties:

09-01-2023

Sigrid van der Laan

"Mijn moeder is al een tijdje enthousiast over Christina. Toen ik van diverse klachten maar niet af kwam, heb ik zelf ook een afspraak gemaakt. Wat een bijzondere ervaring! Ze had zich van tevoren goed voorbereid aan de hand van een foto en wist precies wat ik nodig had. Al na de eerste sessie voelde ik energie stromen op plekken waar ik lang alleen maar vermoeidheid en ongemak had gevoeld. Ik ben ook erg blij met haar voedingsadvies en andere tips om mentaal en fysiek sterker te worden. Heel mooi om te ervaren wat zij met haar enorme ervaring en wijsheid kan doen."


11-12-2022

Vardan Kuijt

Ik ervaar Christina als een mens met een enorm groot hart. Zij zet zich met lijf en ziel in voor het welzijn van haar patiënten, geeft ze weer hoop en vertrouwen. Ook in ernstige gevallen verliest ze haar humor niet. Ik voel dat haar behandeling voortkomt uit een soort van intuïtieve oer-wijsheid, en in de meeste gevallen klopt dit weten helemaal. Heel bijzonder! Haar behandelingen hebben mij erg geholpen, zowel lichamelijk als ook geestelijk. Een enorme steun waarvoor ik haar heel dankbaar ben.

Haar acupressuur massage is een aanrader!


3 -12-2020

Janny van Zuijlen

'Mijn tovervrouwtje', zo noem ik Christina. Mijn verschrikkelijke rugpijn, waar niemand iets aan kon doen, heeft zij heel vanzelfsprekend opgelost, mijn energie, die op een laag pitje stond, weer teruggebracht, de moedeloosheid en slopende moeheid doen verminderen . Ik ben heel dankbaar en gelukkig dat ik haar gevonden heb.


6-09-2020

Liesbeth Koomen:

Wij zijn heel blij dat we Christina hebben ingeschakeld voor de gezondheid van onze hond van 11 jaar oud. Ze heeft naar hem gekeken en naar aanleiding van haar bevindingen een aantal healingen op afstand gedaan (in overleg) met aanvullend voedingsadviezen. Onze ervaring is dat dit enorm geholpen heeft en zagen direct verbetering in zijn doen en laten. Ons hondje heeft meer rust, is tevreden en is zelfs weer meegegaan op vakantie naar het buitenland.

Hartelijke groet, Liesbeth


07-08-2016

H.Lurvink:

Christina stemt haar behandeling precies op de behoeften van de cliënt af en kan goed luisteren. Ze neemt ook de tijd voor je. Ze heeft me door middel van diverse therapieën goed geholpen om meer in balans te komen en bij mezelf te blijven waardoor ik beter wist wat ik wilde.

Hartelijk dank daarvoor, Christina.


26-12-2014

Astrid Goossens:

Lieve Christina,

Het ging niet goed met mij, ik had veel op mijn bordje en ben via een vriendin bij jou terecht gekomen. Christina, jij hebt mij door jouw behandelingen erg geholpen om tot inzichten te komen en besluiten te nemen. Sinds ik bij jou kom gaat het steeds beter met mij en ik ben je daar erg dankbaar voor. Liefs Astrid Goossens


13-11-2013

Anke Hogenkamp:

Wat ben ik blij dat je me (kon) behandelen. Ik was vaak moedeloos en jij kon me er altijd weer uithalen. Je hebt me geleerd naar mijn lichaam te luisteren en dat ik niets moet forceren, mijn lichaam heeft tijd nodig! Je bent een bijzondere vrouw/vriendin! En ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen met jouw gaven, liefs, Anke.


22-10-2012

Elena:

Lieve Christina, heel veel dank voor je behandelingen, toen ik zo op het randje balanceerde voelde ik zo veel medeleven en kracht van jou, wat mij zo veel steun en moed gaf om door te zetten en het te halen. Je behandelingen op afstand waren heel erg goed daarbij. Je zoekt je producten heel gedegen uit en doet grondig onderzoek, dat waardeer ik heel erg. Ik wens je veel goeds toe, veel liefs, Elena.


12-10-2012

Ingrid Kleinlein:

Christina vind ik veel te bescheiden, ze heeft zo veel kennis, wijsheid en helderheid ( in zien, horen, ruiken, weten, en voelen). Ze is de bijzonderste en zuiverste paragnoste die ik mocht ontmoeten. Door haar behandelingen weet ik weer hoe het is om energiek en harmonisch in mijn vel te zitten. Ook mijn arme bange boze schuwe kater heeft ze behandeld waardoor hij nu weer een lieve gezellige kat met hoge aaibaarheidsfactor is geworden. Ik vind dat Christina echt wonderen kan verrichten. Mijn advies is dan ook : pak de kans op een behandeling met twee handen aan want zo'n kans mag je niet missen het komt niet voor niets op je pad.


8-10-2012

Baul:

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Christina Antonides niet alleen voor mij veel betekend heeft en nog betekent. Zij is heel trefzeker in haar diagnose en behandeling. Zij is met veel overgave beschikbaar. Zij weet met haar achtergrond van een eigen ziekteverhaal hoe hulp te bieden, hoe aanwezig te zijn. Ik wens je haar toe.


Hieronder is het mogelijk om een reactie te geven.

Naam*

E-mailadres*

Bericht*


bottom of page