HEERLIJK GEZOND

                                                            Praktijk voor natuurlijk genezen               

Reacties:

07-08-2016


H.Lurvink:


Christina stemt haar behandeling precies op de behoeften van de cli├źnt af en kan goed luisteren. Ze neemt ook de tijd voor je. Ze heeft me door middel van diverse therapie├źn goed geholpen om meer in balans te komen en bij mezelf te blijven waardoor ik beter wist wat ik wilde. 

Hartelijk dank daarvoor, Christina.26-12-2014


Astrid Goossens:


Lieve Christina,

Het ging niet goed met mij, ik had veel op mijn bordje en ben via een vriendin bij jou terecht gekomen. Christina, jij hebt mij door jouw behandelingen erg geholpen om tot inzichten te komen en besluiten te nemen. Sinds ik bij jou kom gaat het steeds beter met mij en ik ben je daar erg dankbaar voor. Liefs Astrid Goossens


13-11-2013


Anke Hogenkamp:


Wat ben ik blij dat je me (kon) behandelen. Ik was vaak moedeloos en jij kon me er altijd weer uithalen. Je hebt me geleerd naar mijn lichaam te luisteren en dat ik niets moet forceren, mijn lichaam heeft tijd nodig! Je bent een bijzondere vrouw/vriendin! En ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen met jouw gaven, liefs, Anke.


22-10-2012


Elena:


Lieve Christina, heel veel dank voor je behandelingen, toen ik zo op het randje balanceerde voelde ik zo veel medeleven en kracht van jou, wat mij zo veel steun en moed gaf om door te zetten en het te halen. Je behandelingen op afstand waren heel erg goed daarbij. Je zoekt je producten heel gedegen uit en doet grondig onderzoek, dat waardeer ik heel erg. Ik wens je veel goeds toe, veel liefs, Elena.


12-10-2012


Ingrid Kleinlein:


Christina vind ik veel te bescheiden, ze heeft zo veel kennis, wijsheid en helderheid ( in zien, horen, ruiken, weten, en voelen). Ze is de byzonderste en zuiverste paragnoste die ik mocht ontmoeten. Door haar behandelingen weet ik weer hoe het is om energiek en harmonisch in mijn vel te zitten. Ook mijn arme bange boze schuwe kater heeft ze behandeld waardoor hij nu weer een lieve gezellige kat met hoge aaibaarheidsfactor is geworden. Ik vind dat Christina echt wonderen kan verrichten. Mijn advies is dan ook : pak de kans op een behandeling met twee handen aan want zo'n kans mag je niet missen het komt niet voor niets op je pad.


8-10-2012


Baul:


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Christina Antonides niet alleen voor mij veel betekend heeft en nog betekent.Zij is heel trefzeker in haar diagnose en behandeling .Zij is met veel overgave beschikbaar .Zij weet met haar achtergrond van een eigen ziekteverhaal hoe hulp te bieden,hoe aanwezig te zijn..Ik wens je haar toe.
Hieronder is het mogelijk om een reactie te geven.


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.